Скритите послания с  Красимир Куртев“ - Скъпи читатели на Trafficnews,

...
Скритите послания с  Красимир Куртев“ - Скъпи читатели на Trafficnews,
Коментари Харесай

Скритите послания: Пламък- близнак - човекът, който променя живота ви

 " Скритите послания с  Красимир Куртев “ - Скъпи читатели на Trafficnews, добре пристигнали в рубриката! В следващото издание ще ви показва – Какво значи Пламък-близнак.
Прочетете още
Знаем за астрален близнак, за сродна душа също, а знаем ли з за Пламък - близнак?

„ Пламъкът - близнак “ не е безусловно сантиментална сродна душа или това, което някой може да назова „ единственият “ - само че те постоянно ще трансформират живота ви, постоянно от първия път, когато пътищата ви се пресекат. Много хора одобряват, че връзката с пламък близнак е същото нещо като сантиментална сродна душа и употребяват термините взаимнозаменяемо, но това са изцяло разнообразни неща.

Например, имали ли сте в миналото платонично другарство, което се е чувствало толкоз надълбоко, колкото всяка романтика със сродна душа, което може би ви е оставило с сходни бойни рани и истории за епични завършения? Или може би стартирате нова работа, очаквайки да ненавиждате сътрудниците си, само че в последна сметка намирате наставник, който се усеща като родител, който ви е липсвал. „ Това даже може да бъде връзка родител-дете и несъмнено не би трябвало да е сантиментално “.

И по този начин, какво е в същина пламък - близнак?

Противно на общоприетото разбиране, понятието пламъци близнаци не е същото като сродните души. Дори не е нужно вашият пламък близнак да е някой, в който се влюбвате (въпреки че постоянно е така). „ Този ​​вид връзка е на високо равнище, учредена на душата, и не е обвързвана с романтика. Става дума за духовно израстване “. " Срещаш ги и животът, започваш да виждаш света по друг метод. Този тип връзка върви в двете направления, което значи, че не е еднопосочна духовна улица. Когато срещнете своя пламък-близнак, той/тя вечно ще трансформират живота ви и ще извършите същото за тях.

Кога можем да срещнем своят пламък - близнак?

Обикновено това се случва в интервалите, когато вашия зодиакален знак попадне в слънчевият ви знак - асцендент. Например, вие сте зодия Дева със безоблачен знак Везни, И когато зодиакалният ви знак попадне във Везни, тогава има огромна възможност да срещнете вашият пламък - близнак. Пламенната връзка е най-силна, когато зодиакалният знак има съвпад с асцендента, Дева в Дева.

Каква е връзката с пламъци близнаци?

За разлика от сътрудниците в живота - това, което считаме за връзки със сродна душа или „ единственият “ – връзките с пламък близнак са интензивни и предизвикателни връзки, които ни принуждават да се оправяме с нашите неразрешени проблеми и посредством тествания, инциденти и пробиви да станем по-голям човек. Поради тази активност е извънредно пламъците близнаци да бъдат в партньорство за цялостен живот. По-скоро те са хора, които влизат в живота ви за избран интервал от време, с цел да ви оказват помощ да израснете и да ви насочат по пътя. „ Обичайно е тези връзки да се разпаднат, тъй като са доста сложни за поддържане “.

Какво ще стане, в случай че скъсам с моя пламък - близнак?

Вие може да скъсате с вашия пламък - близнак, без значение от това дали раздялата е сантиментална или платонична, и ще боли. Тъй като връзките с пламъци -близнаци са толкоз интензивни, раздялата нормално е също толкоз тежка. Може да преминете през интервал на тъга и през това време е значимо да плачете колкото желаете и да оставите цялата болежка да излезе..

„ Повечето от пламъците - близнаци не са приключили със своя пламък близнак, а са приключили със сродна душа на високо равнище. Не мисля, че пламъците- близнаци са предопределени да бъдат връзка за цялостен живот. Вярвам, че те са предопределени да бъдат този катализатор. То води до рани, които може да носим от минали животи или контузия на предците, или даже в този живот “.

Мислете за вашия пламък - близнак като за катализатор. Добре е, в случай че връзката завърши, даже и да е много мъчително заради равнището на активност. Вашият пламък близнак не е човек, който би трябвало да чакате, защото не всеки среща подобен в този живот. Ако откриете по орис или стичане на събитията, не очаквайте те да бъдат ваш сътрудник в живота или да ви обезпечат безусловна обич, това е различен вид връзка. Вашият пламък-близнак може да се появи още веднъж в живота ви и може да сте другари за цялостен живот. Но когато става въпрос за дълготрайни задължения като брака, вашата сродна душа е напълно друга игра.

Тъй като връзките с пламъци близнаци съществуват на толкоз високи равнища на топлота, сантиментални или даже като другари, пламъците близнаци могат да влязат в цикъл на разлъка и събиране още веднъж. Моля, пробвайте се да не вършиме това. Когато пристигна времето, пуснете ги. Рециклирането на болката под формата на връзка на включване и изключване единствено ще направи раздялата по-трудна.

Може да се почувства (или може да се е почувствало) като галактическа искра, когато срещнете своя пламък близнак. Те може да изведат някои от най-предизвикателните уроци, които ще научите и вечно ще трансформират хода на живота ви - и вие ще извършите същото за тях. Връзката ще ви сложи на верния път и ще ви помогне да се изправите и да излекувате неразрешени рани. Мислете за своя пламък близнак като за искра, решаваща и за някой, който постоянно ще помните. Но освен че е наред, само че и изцяло обикновено връзката да не продължи постоянно.

Раздялата е мощно време на промяна. Когато сте подготвени, раздялата след пламъка на близнаците е идеалното време за видоизменение, както духовно, по този начин и физически, тъй че пробвайте нов цвят на косата или грим, който преди ви е плашил. Ако можете да преживеете разлъка с пламък близнак, вие сте задоволително мощни, за да  играете с пастели  или най-сетне да се научите по какъв начин да четете рождени карти. И да, разрешено ви е да потърсите и рождената (натална)карта на вашия пламък близнак.

 

Бъдете здрави!

Подбрал и изготвил за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния и астрологичен анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР